Bel ons: 024 377 37 31
Volg ons:
Beoordelingen
Je bent hier:

Wat zeggen onze klanten

Benieuwd wat onze klanten van internetbureau We Are Konzept vinden? 8 klanten
beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen:

Huub Tromp - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

We Are Konzept heeft onze website gelanceerd in een erg korte tijd. Naast het ontwerpen en realiseren van de website hebben zij ons ook begeleid in het maken van de juiste keuzes met als resultaat een website die aan onze behoeften voldoet. Met name de koppeling met Instagram maakt dat onze website continu up-to-date is.


Betje Hurkens - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

Het team van We Are Konzept heeft goed naar onze wensen geluisterd en vertaald naar een webshop die voldoet aan al onze eisen. Functioneel, professioneel en het allerbelangrijkste een webshop die resultaat en verkopen oplevert. Ook de samenwerking verliep prettig. Wij kunnen We Are Konzept echt iedereen aanraden!

Betje Hurkens
Directeur Mam & Mie Baby Store

Jos Pero - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

Al vanaf het begin van De Timmercursus zijn we goed op weg geholpen door We Are Konzept. Ze hebben ons er zo bij betrokken dat alles er in zit wat we wilden. Ook aan de uitstraling van de site is veel aandacht besteed, ik krijg dan ook veel reacties over de mooie site die we hebben.

Jos Pero
Eigenaar De Timmercursus

Anja Smith- Huisman - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

Het team van We Are Konzept heeft een mooie, professionele en frisse website voor ons gemaakt. Social media was niet één van onze sterkste punten, maar door de Instagram koppeling die We Are Konzept voor ons gemaakt heeft zijn wij veel te vinden op social media. Wij krijgen steeds weer complimenten vanuit onze branche dat we zo up-to-date zijn. We zijn trots op onze mooie website!

Anja Smith- Huisman
Manager Kelderbox b.v.

Bas & Theo - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

Samen met het team van We Are Konzept hebben we het voor elkaar gekregen om een website te creëren die niet alleen een frisse look heeft, maar ook een goede klantervaring biedt. Binnen ons concept is het heel erg belangrijk dat de kortingsstaffel op de juiste manier in de site verwerkt is, zodat de klant direct ziet wat een extra zonnebril kost. Echt maatwerk! Voor ons betekende de samenwerking met We Are Konzept een stap in de professionalisering van onze webshop. Regelmatig krijgen we complimenten van klanten en partners over het uiterlijk en de werking.

Bas & Theo
Eigenaren HELI Business

Albert Hendriks - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

Binnen 3 maanden heeft We are Konzept een frisse mobile responsive website gerealiseerd met onze afdeling marketing. De meertalige website is goed door onze relaties ontvangen. De SEO en online marketingcampagnes zullen ook door We are Konzept begeleid gaan worden. Samenwerken en duidelijke stappen maken, hebben ervoor gezorgd dat er een optimaal product staat. Wij zijn dan ook erg tevreden met een partner als We are Konzept

Albert Hendriks
Sales & Marketing Director Optimus Sorters

Luuc & Manon Strucks - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

2 jaar geleden zijn we opgestart met We Are Konzept om een website voor ons bedrijf te realiseren. Een website waarop we onze producten konden showen werd gerealiseerd. Naar gelang de tijd verstreek bleek dat alleen het showen van onze producten op de site niet genoeg bleek. We wilden een site waarop offertes konden worden opgevraagd en op de achtergrond al werden uitgewerkt en doorgerekend. Zo zou ons veel werk uit handen genomen worden. Dit nieuwe systeem werd zo ontworpen dat het over onze eigen site heen gezet kon, en eerder werk niet verloren zou gaan. Doordat onze prijzen per product anders tot stand komen, bleek het offerte systeem een complexer geheel dan in eerste instantie gedacht. Doormiddel van een goede samenwerking en veel overleg is stap voor stap ons offerte systeem werkelijkheid geworden. Een systeem speciaal ontwikkeld voor onze producten en naar onze wensen!

Luuc & Manon Strucks
Eigenaren Veraluxe

Marijn Lebbink - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

De samenwerking met We Are Konzept verliep soepel. Ze waren geduldig als wij zaken moesten uitzoeken en werkten effectief en snel als we met verzoeken kwamen. Het eerste concept van de website was een goede manier om inzicht te krijgen van hetgeen ze leveren. We hebben met behulp van een duidelijk stappenplan en snelle, directie, communicatie dit plan verwezenlijkt. Het eindresultaat is een goed werkende website die We Are Konzept ons als concept had beloofd.

Marijn Lebbink
Business Development manager Sprague Europe

Onze werkwijze voor jouw online succes!


1
Strategie & concept

We starten met een analyse van je doelgroep en de doelen van jouw organisatie.

2
Design & ontwikkeling

Omdat we het project nu goed in kaart hebben gebracht, weten we precies wat we moeten ontwikkelen.

3
Oplevering & support

Na oplevering en lancering zorgen we voor onderhoud en bieden we onze service en support.

4
Online marketing

Met een uitgedachte online marketing strategie brengen we het juiste publiek naar je website.

Lees meer over onze werkwijze

Samen met ons een succesvol online project starten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, advies of meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact

of bel ons op: 024 377 37 31

Het laatste nieuws

 • 11 - 10 - 2017
 • 2
 • 36

Sinds kort staat de nieuwe website van Bruisten Groen online!…

 • 25 - 09 - 2017
 • 2
 • 36

Een leuk presentje gekregen van onze tevreden klant @taxidermy_demuseumwinkel…

 • 18 - 09 - 2017
 • 1
 • 40

Het team van We Are Konzept heeft ook voor LOK uit Renkum een…

 • 04 - 09 - 2017
 • 1
 • 61

In de afgelopen periode heeft het team van We Are Konzept de…

©2012 - 2018. We Are Konzept internetbureau Nijmegen.
024 377 37 31