Bel ons: 024 377 37 31
Volg ons:
Canva for work: maak zelf social media-posts in je eigen huisstijl - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

Canva for work: maak zelf social media-posts in je eigen huisstijl

De populaire startup Canva uit Australië gaat hard. Ze bestaan sinds 2012 en ze hebben nu 4,4 miljoen gebruikers. Canva is een online grafische designtool speciaal gericht op non-designers. Met drag-and-drop zet je kinderlijk eenvoudig ontwerpen in elkaar voor social media en andere marketing uitingen, zoals facebook headers, instagram posts, blogafbeeldingen en advertenties. Ook documenten, posters, flyers en uitnodigingen maak je met Canva. Binnenkort kan je dit alles ook nog eens doen binnen de huisstijl van je bedrijf, met Canva for work.

Lees meer
Canva is een gratis tool
Eerder vond je al een review op Frankwatching van deze gratis toepassing. Je kunt Canva gratis gebruiken en gebruik maken van miljoenen stockafbeeldingen en honderden layouts. Veel is gratis, maar er zijn ook beelden waar je voor moet betalen. Deze kosten $1 en mag je eenmalig gebruiken. Dit heet een one-time license en werkt dus anders dan je misschien gewend bent.

Kleine grafische aanpassingen gestandaardiseerd in Canva for Work
In veel bedrijven en organisaties heeft de designafdeling het druk met alle visuele uitingen, zowel print als online. Alleen tekst is passé en overal moet dus een afbeelding bij. Soms zijn het maar kleine aanpassingen omdat het formaat net anders moet zijn of er is een kleine tekstuele wijziging. Dit is niet het werk waar een grafisch vormgever echt op zit te wachten.

Canva zag dat en daarom introduceert ze nu Canva for Work. Met Canva for Work kan een vormgever een Brand Kit en Templates inrichten volgens de huisstijl van de organisatie. Teamleden kunnen de templates gebruiken en via de Team Stream kan de vormgever zelfs nog een oogje in het zeil houden.

​Kosten
Je kunt Canva for Work 60 dagen gratis uitproberen. Daarna kost het $9,95 per maand per gebruiker als je een jaar vooruit betaalt, of $12,95 maandelijks.

Canva for Work wordt nu uitgerold. Misschien krijg je direct toegang, misschien moet je nog even wachten. Het is zeker de moeite waard om te proberen. En laat dan ook vooral weten wat je ervan vindt. Bij Canva zitten ze niet stil, dus kun je binnenkort weer nieuwe features verwachten zoals het toevoegen van je eigen fonts en transparante achtergronden.

Geplaatst door:

Martijn

Tags:

Social Media Online marketing

Social media:

Samen met ons een succesvol online project starten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, advies of meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact

of bel ons op: 024 377 37 31

Het laatste nieuws

 • 11 - 10 - 2017
 • 2
 • 36

Sinds kort staat de nieuwe website van Bruisten Groen online!…

 • 25 - 09 - 2017
 • 2
 • 36

Een leuk presentje gekregen van onze tevreden klant @taxidermy_demuseumwinkel…

 • 18 - 09 - 2017
 • 0
 • 40

Het team van We Are Konzept heeft ook voor LOK uit Renkum een…

 • 04 - 09 - 2017
 • 1
 • 61

In de afgelopen periode heeft het team van We Are Konzept de…

©2012 - 2018. We Are Konzept internetbureau Nijmegen.
024 377 37 31