Bel ons: 024 377 37 31
Volg ons:
Handige tips & tricks voor de beste posts op 10 social media - We Are Konzept | internetbureau - Nijmegen

Handige tips & tricks voor de beste posts op 10 social media

Op verschillende blogs en sites kun je lezen over de kansen en mogelijkheden van social media voor ondernemers. Van stappenplannen voor het ontwikkelen van strategieën, tot handige tips om nog betere berichten op te stellen. Allemaal leuk en aardig, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. In dit artikel een handig overzicht dat iedere ondernemer in zijn of haar werkkamer móet ophangen.

Lees meer

Handige tips & tricks op een rij

De onderstaande (en inmiddels vijfde editie van deze) infographic van Mycleveragency biedt jou een handige overzicht van aandachtspunten om je socialmediaactiviteiten effectief te laten verlopen. Het geeft je handige tips & tricks om nog betere blogberichten te schrijven, je video’s op YouTube meer onder de aandacht te brengen en je boodschap beter te laten aansluiten op je Facebook-, Twitter- en andere online volgers. Geen lange zoektochten meer op Google naar hoe je nog meer uit je Pinterest-account haalt of hoe je aan de slag kunt gaan met Instagram of Vine. En als je het voorwerk gedaan hebt, kun je per platform kijken naar de beste tijden waarop je het beste jouw content onder de aandacht kunt brengen.

Dus scrol naar beneden om alle tips & tricks per platform te bekijken. Nog beter: print de infographic uit en hang het op aan de muur. Zo voorkom je dat je online nog moet gaan zoeken naar deze visual.

Geplaatst door:

Martijn

Tags:

Social Media Online marketing

Social media:

Samen met ons een succesvol online project starten?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen, advies of meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Contact

of bel ons op: 024 377 37 31

Het laatste nieuws

 • 11 - 10 - 2017
 • 2
 • 36

Sinds kort staat de nieuwe website van Bruisten Groen online!…

 • 25 - 09 - 2017
 • 2
 • 36

Een leuk presentje gekregen van onze tevreden klant @taxidermy_demuseumwinkel…

 • 18 - 09 - 2017
 • 0
 • 40

Het team van We Are Konzept heeft ook voor LOK uit Renkum een…

 • 04 - 09 - 2017
 • 1
 • 61

In de afgelopen periode heeft het team van We Are Konzept de…

©2012 - 2018. We Are Konzept internetbureau Nijmegen.
024 377 37 31