Een nieuwe website, klaar voor de toekomst

De afgelopen weken is ons team druk bezig geweest met de ontwikkelingen van onze nieuwe website, want deze was echt toe aan vernieuwing. Echt tijd hadden we er eigenlijk niet voor. Naast de mooie projecten waar we mee bezig zijn moest er dus ook nog een nieuwe website ontwikkeld worden voor onszelf. Door de juiste aanpak en structuur in het project zijn we tot een mooi resultaat gekomen en daar zijn we erg trots op.

Trends & nieuwe technieken

In onze nieuwe website- en webwinkel projecten verwerken wij altijd de nieuwste technieken die er vandaag de dag aanwezig zijn. Het internet staat niet stil waardoor je mee moet met de trends en technieken om zo voor te blijven op je concurrentie. Dit geldt uiteraard ook voor ons als internetbureau. Zo is onze website gekoppeld aan het OpenSource systeem: PyroCMS. Razend snel, eenvoudig op te zetten en het sluit perfect aan bij onze werkwijze. 

Een nieuwe website, klaar voor de toekomst

Laten zien wie we echt zijn!

In het teamoverleg kwamen we tot de conclusie dat we meer van ons zelf en onze mooie projecten moesten laten zien. Wij maken prachtige projecten die resultaat opleveren waarbij we gebruikmaken van technische koppelingen met derde partijen. We willen dit graag delen met onze bezoekers zodat zij een goed beeld krijgen van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. We laten je doormiddel van video en fotografie zien hoe wij te werk gaan en hoe ons team samenwerkt. Tijdens het bezoek aan onze website maak je al echt kennis met ons team en de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Een nieuwe website, klaar voor de toekomst
Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek of kop koffie!

Wij werken samen met: