Webwinkel bouwer

Ga voor een converterende en professionele webshop die met jouw bedrijf meegroeit

Webwinkel bouwer We Are Konzept uit Nijmegen.

We Are Konzept, een ervaren webwinkel bouwer gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van resultaatgerichte websites, converterende webwinkels, online marketing en webapplicaties. Voor onze webwinkels gebruiken wij onder andere OpenCart en Magento. Hierdoor ben je verzekerd van een volwaardig systeem wat met uw bedrijf meegroeit.

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij bouwen, jij beheert. Met gemak.

Wij werken met open source systemen: elke ontwikkelaar kan eraan werken. Dit resulteert in continue verbeteringen in het systeem alsmede als vele beschikbare extensies. Hierbij kunt u denken aan uitgebreide klantbeoordelingen, integraties met verschillende betaalsystemen en verzendmethodes en mogelijkheden tot het verkorten van de check-out wat resulteert in een hogere conversie. De mogelijkheden zijn eindeloos, iets waar onze webwinkel bouwers alles van weten!

Ontdek de mogelijkheden van een webshop

Meer weten over opzetten van een webshop? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Hiervoor komen we graag bij je langs maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Samen bespreken we de wensen en eisen en vertellen we hoe je een succesvolle webshop kan starten.

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?