Gebruiksvriendelijke websites.

We Are Konzept is gespecialiseerd in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke websites met als doel: meer online resultaat!
We kijken naar strategie, design en techniek om zo een succesvolle website te ontwikkelen die aansluit bij jouw doelgroep én resultaat oplevert.

Onze websites zijn
razend snel.

Websites geoptimaliseerd voor de gebruiker en ontwikkeld voor resultaat! Hoge laadsnelheden zijn hiervoor een must, daarom maken wij alle websites altijd supersnel.

Websites die goed
gevonden worden.

Door websites zoekmachine vriendelijk te maken en dit op een juiste en eerlijke manier in te zetten, gericht op de gebruiker, kun je op lange termijn een stevige en stabiele toppositie in Google bemachtigen.

Je haalt resultaat
uit de website.

Wij ontwikkelen websites die perfect zijn afgestemd op jouw doelgroep en jouw specifieke doelstellingen, zo halen we samen het maximale resultaat uit jouw website.

Responsive is geen keuze meer

Bijna iedereen gebruikt tegenwoordig zijn of haar mobiele telefoon om websites te bezoeken. Voor maximaal resultaat én gebruikerservaring maken wij websites altijd responsive. Jouw website is dan tevens geschikt voor mobiele en tablet gebruikers. Daarnaast beloont Google responsive websites, hoe gebruiksvriendelijker je website is, hoe beter je uiteindelijk ook in de zoekmachines scoort.

Maatwerk oplossingen

Onze specialisten ontwikkelen maatwerk, naadloos geïntegreerd in jouw website, webshop of bijvoorbeeld als losse webapplicatie. Of het nu gaat om een koppeling met een ander systeem, een specifieke functionaliteit of bijvoorbeeld een configurator, ieder onderdeel wordt perfect op jouw wensen afgestemd.

Online marketing

Meer (waardevolle) bezoekers naar je website trekken? Wij bedenken online marketing strategieën, zetten deze op, beheren en monitoren ze en blijven de campagnes optimaliseren. Zo bereiken we de doelgroep op de juiste manier en behalen we het maximale resultaat!

Zien hoe wij jouw project aanpakken?

Samen met onze klanten werken we aan het realiseren van online doelen. We geven advies over het ontwikkelen van een online strategie en we ontwerpen websites en webshops op maat. Gebruiksvriendelijk gebouwd, zodat ze makkelijk te beheren zijn. Daarnaast bieden we razendsnelle hosting en service.

Projecten waar wij trots op zijn.
Wij werken samen met:
Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek of kop koffie!