Behaal online succes met online marketing.

Jouw website of webshop kan perfect in elkaar zitten, maar zonder (de juiste) bezoekers heb je er nog weinig aan. Als de bezoekers er wel zijn, vinden ze dan direct de informatie die ze nodig hebben of klikken ze uit frustratie snel weer weg? En ondernemen ze ook de gewenste actie?
Wij helpen je aan meer leads en omzet met de juiste marketing strategie.

De accelerator voor
online succes.

Met online marketing kunnen we de vindbaarheid van je website of webshop verbeteren, maar ook klanten tot actie over laten gaan. Onze online marketeers zijn hierin gespecialiseerd en helpen jouw website naar een hoger niveau.

Zorg dat jouw bedrijf
online gevonden wordt.

99% van de mensen die een zoekopdracht doorvoeren op Google komen niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten. Juist daarom is het belangrijk om de eerste pagina van Google te staan, en het liefst helemaal bovenaan.

Haal meer uit je bestaande
website / webshop.

Ben je tevreden met jouw huidige website of webshop, maar wil je jouw online succes vergroten? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Samen kijken we met welke online marketing oplossingen we het maximale uit jouw website en bedrijf kunnen halen.

Online marketing strategie

Er zijn enorm veel mogelijkheden om jouw doelgroep online te bereiken en te verleiden. Maar welke middelen kies je? We verbeteren jouw online resultaten aan de hand van een online marketing strategie. Wij willen begrijpen hoe jouw doelgroep online zoekt, waar ze behoefte aan hebben en wat relevant voor ze is. Samen creëren wij een duidelijke richting voor jouw online uitingen.

SEO Zoekmachine optimalisatie

Het doel van zoekmachine optimalisatie is om een website of webshop zo hoog mogelijk te laten scoren in de niet-betaalde resultaten van Google. Onze online marketeers helpen je o.a. met het opnieuw inrichten van links, mobielvriendelijke pagina’s, verbeteren van code-structuur en optimaliseren van paginasnelheid. 

Het organisch vindbaar worden is geen trucje dat je zomaar even kunt toepassen. Waardevolle, onderscheidende content in combinatie met een technisch correcte, gebruiksvriendelijke site zijn een noodzakelijke basis. Onze online marketeers hebben alle kennis in huis om van uw website of webshop een succes te maken.

SEA Google Adwords

Onze online marketeers zijn uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Google Adwords. Het platform wordt steeds uitgebreider en biedt naast de bekende advertenties in de zoekresultaten steeds meer mogelijkheden. Zo is er remarketing, Google shopping, het partnernetwerk voor display, Youtube advertising en Google places. Naast Google biedt ook Microsoft Bing SEA mogelijkheden.

E-mail marketing

Haal een hogere ROI door het inzetten van online nieuwsbrieven. E-mail marketing is een efficiënte manier van klantenbinding, hier heb je echter wel goede marketinguitingen voor nodig, in combinatie met kwalitatieve content en een zeer gerichte segmentatie / personalisatie. Wij helpen jou met het opzetten van de e-mail, de lay-out en het voldoen aan de verschillende wetten rondom o.a. privacy.

Social media marketing

Bereik en vergroot de doelgroep aan de hand van social media marketing. Platforms als Facebook, Instagram en Snapchat beschikken over een schat aan data van hun gebruikers. Interesses, demografische gegevens, relaties met gelijkgestemden, en meer. Voor marketeers biedt dat kansen om heel gericht te kunnen adverteren

Wil je de naamsbekendheid vergroten via Facebook, Instagram, LinkedIn of een ander social media platform? Samen formuleren wij een social media strategie en worden de juiste social media tools ingezet.

Zien hoe wij jouw project aanpakken?

Samen met onze klanten werken we aan het realiseren van online doelen. We geven advies over het ontwikkelen van een online strategie en we ontwerpen websites en webshops op maat. Gebruiksvriendelijk gebouwd, zodat ze makkelijk te beheren zijn. Daarnaast bieden we razendsnelle hosting en service.

Projecten waar wij trots op zijn.
Wij werken samen met:
Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek of kop koffie!