Slimme webapplicaties.

Ieder bedrijf is uniek. Dus spreekt het voor zich dat je jouw data of processen niet altijd kwijt kan in een standaard programma. Wij maken ingewikkelde processen eenvoudiger te beheren en complexe data overzichtelijk. Wij denken niet in standaarden, wij zien altijd kans om iets unieks te creëren.

Wij bouwen krachtige
webapplicaties.

Van webapplicaties gaan onze vingers jeuken. Wij vertalen complexe systemen naar gebruiksvriendelijke interfaces met een krachtige online applicatie.

Perfect voor alle
apparaten.

Net als onze websites, zijn ook onze applicaties steengoed. Goed beheerbaar, doelgericht, technisch perfect, maar vooral: optimaal voor alle apparaten en browsers en dus altijd toegankelijk.

Wij houden van complexe
uitdagingen.

Niet alle processen of data laten zich makkelijk vangen in een webapplicatie. Ook wij moeten soms even onze hersens laten kraken om tot de juiste oplossing te komen. Maar des te beter wordt het eindresultaat!

De meerwaarde van een webapplicatie

Een proces binnen je bedrijf dat geautomatiseerd wordt, een tool die helpt complexe berekeningen sneller te kunnen maken, een applicatie die administratieve krachten ontlast: eigenlijk kan alles. Wanneer het zin heeft? Als het tijd, geld of energie wordt bespaart. Wat voor betere resultaten zorgt.

Efficiënter werken

Om het optimale uit je organisatie te halen is het noodzakelijk dat je altijd en overal over actuele informatie beschikt. Het is dan ook logisch dat je deze data via internet kunt bereiken. Maar dit moet vanzelfsprekend wel toegankelijk, maar vooral veilig. Samen met KennelCare, één van onze klanten, bedachten we een online reserverings- en administratiesysteem met een mijn-account omgegeving waar al hun klanten (voornamelijk diereigenaren) hun eigen reserveringen kunnen maken, zonder dat iemand toegang heeft tot hun privacy gevoelige gegevens. Dat noemen we veilig.

Koppel met bestaande systemen

Een applicatie bouwen die kritische data ontsluit bouw je niet zomaar. Daarvoor bepaal je eerst met welk doel je de informatie ontsluit en welke processen daarbij horen. Dat kan een vrij ingrijpende operatie zijn. Klein beginnen en vaststellen of het ontsluiten daadwerkelijk meerwaarde heeft is dus een must.

Wil je informatie vergaren via je website of online applicatie en die terugkoppelen naar bestaande systemen in je bedrijfsvoering? Door systemen aan elkaar te koppelen maak je nog effectiever gebruik van beschikbare data. Zo haal je het meeste uit je bedrijfsvoering.

Zien hoe wij jouw project aanpakken?

Samen met onze klanten werken we aan het realiseren van online doelen. We geven advies over het ontwikkelen van een online strategie en we ontwerpen websites en webshops op maat. Gebruiksvriendelijk gebouwd, zodat ze makkelijk te beheren zijn. Daarnaast bieden we razendsnelle hosting en service.

Projecten waar wij trots op zijn.
Wij werken samen met:
Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek of kop koffie!