Magento Webshop

Magento is een e-commerce oplossing gericht op groei en uitbreiding van jouw webshop.

Magento webshop platform.

Magento is een open source systeem dat met jouw business meegroeit. Wil jij een professionele webshop waarbij gebruik wordt van handige filters, maatwerk modules en uitgebreide koppelingen met derde partijen, dan is Magento 2 het ideale platform voor jouw webshop. Ons team met Magento experts denkt graag met jou mee om de juiste strategie uit te zetten om zo tot het beste resultaat te komen.

Projecten waar wij trots op zijn.

Jouw webshop beheren met Magento

Met het Magento platform is het eenvoudig om al je producten, categorie├źn, filters, leveranciers, etc te beheren. Zo heb je ook inzicht in al je orders en zie je je actuele voorraad.Daarnaast is het mogelijk om diverse koppelingen & integraties in jouw Magento webshop te integreren. Denk hierbij aan betaalkoppelingen (iDeal, PayPal, CreditCard, etc), verzendmodules om jouw pakketten te verzenden met PostNL, DPD of DHL, beoordelingsplatformen zoals Kiyoh, Trustpilot of Feedbackcompany.

Adviezen en mogelijkheden voor een Magento webshop

Enthousiast over een Magento webshop? Wij willen je graag adviseren over de mogelijkheden die wij kunnen bieden omtrent het opzetten van een Magento webshop. Denk ook aan online marketing die er voor zorgt dat jou webshop groeit. We komen graag naar je toe maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen om alle mogelijkheden te bekijken.

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?