Een enthousiast team dat iedere dag aan jouw ontwikkeling werkt.

We Are Konzept

is een creatief internetbureau gevestigd in Nijmegen. Sinds medio 2012 zetten wij ons elke dag in om bedrijven online op de kaart te zetten. Wij staan voor succesvolle websites en online campagnes.

We houden van een online uitdaging en werken met ons team van Magento, OpenCart, WordPress en online marketing specialisten samen met onze opdrachtgevers aan het online resultaat van websites en webshops. En met succes. Een bijdrage leveren in de ontwikkeling van jouw onderneming, dat is waar we het voor doen.

Jouw eigen team met professionals.

Het team van We Are Konzept bevat professionals op het gebied van strategie, design, development, online marketing, projectmanagement en support. Onze enthousiaste werknemers staan graag voor je klaar! 

Nieuwsgierig wie u aan de telefoon krijgt, bij u aan tafel zit en aan het werk is voor uw online resultaat?

Internet staat nooit stil,
wij ook niet.

Dat weten wij als geen ander. Elke dag is er wel een nieuwe ontwikkeling, nieuwe app of nieuwe techniek. Veel te veel om bij te houden als het niet je dagelijks werk is. Daarom doen wij dat voor jou, zo kun jij gewoon je bedrijf runnen.

Voor ondernemers met
online ambitie.

We willen alleen het allerbeste. Dat klinkt ambitieus en dat is het ook. Daarom werken wij ook het liefst met ondernemers met online ambitie. Wij snappen ondernemers en wij snappen online ambitie. Perfecte combinatie, dus.

Service & Support
afdeling.

Onze service afdeling is jouw eerste aanspreekpunt wanneer je per e-mail of telefonisch contact met ons opneemt. Ons support team heeft daarnaast de belangrijke taak om alle projecten die door ons worden ontwikkeld uitgebreid te toetsen aan onze kwaliteitsnormen.

Zien hoe wij jouw project aanpakken?

Samen met onze klanten werken we aan het realiseren van online doelen. We geven advies over het ontwikkelen van een online strategie en we ontwerpen websites en webshops op maat. Gebruiksvriendelijk gebouwd, zodat ze makkelijk te beheren zijn. Daarnaast bieden we razendsnelle hosting en service.

Wij werken samen met:
Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek of kop koffie!

Zien wat we doen? Volg ons op Instagram.
Ons team bestaat uit getalenteerde vakmensen met verschillende achtergronden en expertises, maar hetzelfde doel: een aantoonbare bijdrage leveren aan het online succes van bedrijven.
Martijn

Online marketing & project management

Davy

Back-end developer & project management

Robin

Front-end developer & online marketing

Jasper

Back-end developer expert

Wietse

Online Marketing Specialist

Daniƫl

Front / Back-end developer

Jij?

Kom jij ons team versterken?