Onze aanpak op weg naar online resultaat.

Vijf heldere stappen naar online succes:

We Are Konzept verzorgt het gehele website traject, van begin tot eind. We starten onze samenwerking altijd met een persoonlijk gesprek. We bespreken hierin jouw wensen, eisen en doelstellingen. Vervolgens bepalen we een succesvolle strategie om de besproken doelstellingen te laten slagen. Je werkt nauw samen met ons team van strategie, design, development en online marketing specialisten om zo samen het maximale resultaat te behalen.

1 Kennismaken en doelstellingen bepalen.

Het bedrijf, de producten/diensten, de branche, strategie en doelen: we willen er alles over weten! Met gerichte vragen halen we de benodigde informatie boven tafel en bepalen we waar de website aan moet voldoen om een succes te worden. Denk aan: Wie ga je helpen met deze online oplossing? Welke elementen zijn voor de doelgroep het meest van belang? Wanneer is het eindresultaat succesvol, volgens jou? Dankzij deze informatie kunnen we samen met jou de juiste vertaling maken naar de gewenste online oplossing.

2 De beste route uitstippelen.

We bepalen de beste strategie om de gewenste doelen te behalen door het inzetten van online marketing. We nemen je vervolgens aan de hand en maken het website traject behapbaar dankzij een gefaseerde (agile) werkwijze. Samen zorgen we ervoor dat we:

  • Beter het verhaal vertellen waar uw bedrijf voor staat (positionering).
  • Meer bezoekers op de site krijgen via relevante kanalen.
  • Gebruikers beter de weg laten vinden in de site.
  • Gebruikers commitments laten aangaan (conversie).

3 Tijdens het project.

Onze creatieve (UX) designers en ervaren (front-end en back-end) ontwikkelaars gaan aan de slag met de ontwikkeling van: interaction design, wireframes, grafische vormgeving, technische realisatie en invulling van content. We werken intensief samen, sterker nog: jij bent betrokken bij het proces en hebt inzicht in de voortgang. Dat vinden we heel belangrijk, want vanuit jouw inhoudelijke expertise kunnen we vroegtijdig bijsturen. We werken ‘agile’: in een gestructureerd, maar flexibel proces in korte sprints van 2 weken. We vormen een ‘product backlog’, die weer onderverdeeld wordt in concrete taken. We leveren deelproducten op en zo blijft er het gehele project ruimte voor nieuwe inzichten.

4 Succesvol resultaat neerzetten.

Ontwerpen, ontwikkelen, uitvoerig testen, afstemmen, content vullen: er moet heel wat gebeuren voordat de lancering echt daar is. Ook al is iets nooit echt ‘af’, we werken wel toe naar een moment om van daaruit verder bouwen. Ons team waarborgt daarom de kwaliteit van de online oplossing door uitvoerig te testen. Op verschillende platformen, apparaten en onder verschillende omstandigheden. Er is al die tijd met veel energie aan gewerkt, dus we doen er alles aan om de lancering soepel te laten verlopen zodat we met trots kunnen terugkijken op een succesvol resultaat!

5 Continue doorontwikkelen en optimaliseren.

Na de livegang van de website begint het pas: de vastgestelde doelstellingen behalen. Maandelijks verbeteren we de website op het gebied van techniek, vindbaarheid, inhoud en conversie. De aanpassingen baseren we op data analyses, AB testen, onderzoek en onze ervaring en expertise. We voeren de benodigde acties uit om de gewenste doelen (meer conversies, meer omzet, meer bezoekers, meer omzet of betere naamsbekendheid) online te bereiken. Wat we ook voor jou doen op het gebied van online marketing, we zorgen altijd voor een maandelijkse terugkoppeling en rapportage. Meten = weten en zo nodig kunnen we dan altijd onze strategie optimaliseren.

Vanuit onze jarenlange ervaring weten we dat er een continu proces nodig is voor online succes. En dat betekent beheren, optimaliseren en bijhouden. Hoe? Ook daarover denken we graag met je mee.

Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek of kop koffie!