Webwinkels die verkopen.

Online een bestelling plaatsen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een groot gedeelte van alle aankopen doet men online en dit neemt de komende jaren steeds verder toe.
We Are Konzept is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verbeteren van webshops die resultaat opleveren.

Een toekomstgerichte en
snelle webshop.

Onze webshop specialisten ontwikkelen webshops die onderscheidend zijn en converteren! Wij kennen de weg voor grote webshops en multistores. Samen met jou zorgen we voor online groei via jouw (nieuwe) webshop.

Meer conversies, omzet
& bezoekers.

Wat wil je bereiken en hoe gaan we dit realiseren? We onderzoeken de mogelijkheden binnen jouw markt en kijken naar een geschikte aanpak om zo maximaal resultaat te behalen.

Optimale online
winkelervaring.

Ons doel is om een gebruiksvriendelijke maar vooral succesvolle webshop te maken voor jouw bezoekers. Hoe beter de ervaring is in jouw webshop, hoe groter de kans is dat ze producten gaan kopen in jouw webshop.

Magento 2 specialist

Magento is het meest gebruikte webshop systeem ter wereld. Een Magento 2 webshop is dé schaalbare e-commerce oplossing voor middelgrote en grote organisaties. Met Magento 2 beheer je eenvoudig je webshop, zoals het afhandelen van orders en het inzetten van de marketing voor je webshop. Met verschillende (maatwerk) modules kunnen we de functionaliteiten van je webshop uitbreiden, zodat het precies past bij jouw wensen.

OpenCart specialist

Opencart behoort tot een van de populairste webshop systemen en is geschikt voor kleine tot middelgrote webshops. Door onze ruime ervaring met OpenCart en het integreren en ontwikkelen van (maatwerk) modules kunnen we de webshop geheel laten aansluiten bij jouw wensen.

Meer succes door maatwerk

Op zoek naar specifieke wensen of processen die niet in het webshop framework zitten? Hiervoor ontwikkelen wij graag een maatwerk oplossing. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen (API) tussen de webshop en crm- en/of kassasystemen. Onze Magento en Opencart specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. Van een complexe B2B webshop boordevol maatwerk tot een consumenten webshop met meer dan 50.000 artikelen.

Zien hoe wij jouw project aanpakken?

Samen met onze klanten werken we aan het realiseren van online doelen. We geven advies over het ontwikkelen van een online strategie en we ontwerpen websites en webshops op maat. Gebruiksvriendelijk gebouwd, zodat ze makkelijk te beheren zijn. Daarnaast bieden we razendsnelle hosting en service.

Projecten waar wij trots op zijn.
Wij werken samen met:
Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek of kop koffie!