We Are Konzept neemt Maatwerk Media (dorpen-sites) over

Maatwerk Media V.O.F. is met de bezoek-dorpen sites uniek in zijn product en service, een netwerk waarbij lokale bedrijven en verenigingen elkaar versterken met eigen online nieuws. Zien en gezien worden, steeds meer bedrijven en verenigingen weten ons te vinden en zo sluiten er ook meer regio dorpen aan op ons netwerk. Daardoor is ons klantenbestand in de afgelopen jaren flink gegroeid.


Maatwerk Media V.O.F. is opgericht door Joop Arts en Davy Jansen in begin 2011, een spontane start die in eigen beheer ontwikkeld is. Eind 2018 heeft Joop Arts aangegeven een opvolger te willen zoeken voor zijn functie binnen Maatwerk Media, om zich nu nog alleen op A2 Maatwerk Design te willen richten. We kijken terug op een mooie periode waarbij we de lokale sociale betrokkenheid hebben kunnen laten zien, dit werd mede mogelijk gemaakt door de deelnemers van de diverse dorpen-sites.

Al snel na de bekendmaking werd duidelijk dat Martijn Teuwsen, mede-eigenaar van internetbureau We Are Konzept, belangstelling had voor deze opvolging. Martijn heeft Maatwerk Media van zeer dichtbij kunnen volgen waardoor de activiteiten zeker niet nieuw voor hem zijn. Daarnaast is de samenwerking die hij ook alweer vele jaren heeft met Davy Jansen een waardevolle aanvulling voor deze formule.

Om u met deze groei de persoonlijke service te kunnen blijven bieden die u van ons gewend bent is Maatwerk Media met ingang van 1 mei 2019 overgenomen door We Are Konzept uit Nijmegen.

Mede-eigenaar Davy Jansen, van beide bedrijven Maatwerk Media en We Are Konzept, zal zijn activiteiten in de regio Land van Cuijk en Maasduinen voorzetten om daar de dorpen te ondersteunen. Wat u als deelnemer nog meer kansen zal gaan bieden.

Joop Arts zal zijn activiteiten stoppen per 1 mei en deze overdragen aan een voor u nieuw gezicht Martijn Teuwsen, mede-eigenaar van We Are Konzept. Martijn zal zijn werkzaamheden verrichten in de regio Maas en Waal om hier de dorpen te ondersteunen. Martijn zal samen met Davy het team aansturen bij de door- ontwikkeling van het bezoek-dorpen netwerk.

We Are Konzept neemt Maatwerk Media (dorpen-sites) over

We Are Konzept is een bekende naam op het gebied van webdesign, webshops, webapplicaties en online marketing en heeft, net als Maatwerk Media, kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Het team van We Are Konzept zal de doorontwikkeling van het bezoek-dorpen netwerk ook in eigen beheer gaan uitvoeren.

In de komende tijd zullen wij u op de hoogte houden van al het nieuws en de extra mogelijkheden omtrent deze doorontwikkeling en overname van de bezoek-dorpen sites. Wij zullen er alles aan doen om de overname zo geruisloos mogelijk voor u te laten verlopen. 


Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met ondergetekende,
tel. 024 - 377 37 31 We Are Konzept
tel. 0485 - 37 28 82 Bezoek-dorpen netwerk (Maatwerk Media)

We Are Konzept neemt Maatwerk Media (dorpen-sites) over
Zullen we kennismaken?

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom langs op ons kantoor in Nijmegen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek of kop koffie!

Wij werken samen met: