BruistenGroen B.V.

Verdubbeling van de bezoekersaantallen door de juiste strategie en een nieuwe website

Bruisten Groen B.V. is een toonaangevend Tuin & Groenverzorgingsbedrijf welke regionaal opereert in de omgeving Nijmegen/Arnhem. Zij maken gebruik van moderne machines, duurzame materialen en geschoolde medewerkers, en borgen de kwaliteit van hun diensten door middel van diverse kwaliteitscertificeringen. Ze leveren hoogwaardige kwaliteit voor zowel het aanleggen, het onderhouden als het beheren van groenvoorzieningen en openbare ruimten.

We Are Konzept heeft het bedrijf een online identiteit gegeven. Dit door middel van een goede strategie, een nieuwe informatieve website welke eenvoudig te actualiseren is en het optimaliseren van de vindbaarheid.

Details / kenmerken
  • Mobile responsive voor optimale weergave
  • Razendsnelle website door snelheid-optimalisatie
  • Eenvoudig contentbeheer via PyroCMS 3 (gebouwd op Laravel)
  • Maatwerk Facebook data koppeling
BruistenGroen B.V.

De vraag / situatie

De oude website van Bruisten Groen B.V. was onoverzichtelijk en niet meer van deze tijd. Het bedrijf is op zoek naar een eigen online identiteit die past bij de groei die het bedrijf door maakt. Aan We Are Konzept de taak om een website te maken die gebruiksvriendelijk is voor bezoekers, makkelijk te beheren is voor contentmanagers en goed vindbaar wordt in zoekmachines.

De oplossing

We Are Konzept adviseert PyroCms 3, een uitgebreid CMS-systeem welke eenvoudig in gebruik is en waarbij maatwerk geen enkel probleem vormt door het robuuste onderliggende Laravel framework. De website zal responsive worden gemaakt zodat deze perfect werkt op apparaten als desktop, tablet en mobiel. Een maatwerk projecten module, waarbij via drag-en-drop eenvoudig meerdere foto's tegelijk toegevoegd moeten kunnen worden, zal worden ontwikkeld om de website up-to-date te houden. Door middel van een Facebook data koppeling worden actualiteiten direct zichtbaar op de website.

Het resultaat

De website van BruistenGroen B.V. was in de eerste maanden na lancering direct een groot succes te noemen, waarbij de doelstelling van verdubbeling van het aantal unieke bezoekers per maand makkelijk behaald werd. Het bedrijf heeft nu een scorende website die perfect aansluit bij het bedrijf en hun online doelstellingen. De website werd binnen het afgesproken tijdsbestek en het toegekende budget ontwikkeld, en wordt continue verbeterd voor al haar doelgroepen door inzet van online marketing.

  • 50% meer bezoekers op de website
  • Goede gebruikerservaring door snelheid-optimalisatie
Ben je ook op zoek naar een nieuwe website met maatwerk koppeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder in de online wereld.

Relevante projecten.