Garage Hendriks

Vernieuwing website met WheelerDelta koppeling voor actuele data.

Garage Hendriks is dé BOVAG autogarage voor betrouwbare auto's, bedrijfswagens en brommobielen in de regio Noord-oost Brabant. In hun uitgebreide showroom en werkplaats staat een team van auto specialisten elke dag opnieuw weer voor hun bezoekers en klanten klaar. Kwaliteit staat voorop en hoge service is de norm bij Garage Hendriks.

Internetbureau We Are Konzept creëerde een responsive website met focus op 2 doelgroepen (particulier en zakelijk), voorzien van een WheelerDelta auto voorraad koppeling.

Details / kenmerken
  • Mobile responsive voor optimale mobiele weergave
  • Koppeling met WheelerDelta voor actuele voorraad data
  • PyroCMS 2 om eenvoudig content toe te voegen
  • Geautomatiseerde Instragram koppeling
Garage Hendriks

De vraag / situatie

Garage Hendriks had een sterk verouderde website en was op zoek naar een nieuwe responsive website die aansluit bij beide doelgroepen (consument en zakelijk) die zij bedienen, waarbij de (product)informatie is afgestemd op de betreffende doelgroep. De wens was dat de data van hun auto voorraad moest gaan komen uit WheelerDelta. 

Om bezoekers te helpen in hun keuze voor de juiste auto wilden zij een gebruiksvriendelijk filter die op basis van een aantal keuzes (merk, type en prijs) de gewenste nieuwe of tweedehandse auto filterde uit alle resultaten, om zo het zoekgemak te verhogen voor de bezoekers.

De oplossing

De oriëntatie naar een nieuwe of tweedehands auto en zelfs een aankoop vind niet enkel meer plaats in de showroom. De behoefte om overal en altijd online te zijn is groter dan ooit. De gebruikerservaring moet op elk apparaat gelijk zijn voor een zo’n hoog mogelijke conversie. Juist daarom is de nieuwe website van Garage Hendriks dan ook volledig responsive opgezet.

Door middel van de WheelerData koppeling wordt de voorraad automatisch up-to-date gehouden en is alle data altijd actueel. Bezoekers kunnen eenvoudig filteren op keuzes als merk, type, model, brandstof en transmissie, en daarnaast sorteren op prijs, bouwjaar, km-stand of merk. 

Het resultaat

In slechts een aantal maanden werkte internetbureau We Are Konzept aan de strategie en de ontwikkeling van de nieuwe website voor Garage Hendriks met als online doel meer bezoekers, actuelere data en het verhogen van de naamsbekendheid.

  • 40% meer bezoekers door verbeteren vindbaarheid
  • Klanttevredenheid verhoogt door actuelere data
  • Naamsbekendheid op lokaal/regionaal niveau verbeterd
Ben je ook toe aan een nieuwe website met maatwerk koppeling?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder in de online wereld.

Relevante projecten.