OpenCart designer

Een succesvolle webshop begin je met het robuuste OpenCart systeem

OpenCart designers uit Nijmegen.

Op zoek naar ervaren OpenCart designers? We Are Konzept uit Nijmegen heeft ze! Wij helpen je graag met het opzetten van een OpenCart webshop. Jij hebt een idee, wij verwezenlijken het. Ook geven we je adviezen om jouw webshop een succes te laten worden. Met het OpenCart platform kun je vrijwel direct met het beginnen met het inrichten van je webshop. De weg naar succes hoeft niet lang te duren!

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij maken, jij beheert. En dat met eenvoud.

OpenCart is eenvoudig in gebruik en daarbij ook erg overzichtelijk. Producten zijn gemakkelijk toe te voegen en je hebt duidelijk inzicht in alle bestellingen en voorraad. Je hele webshop wordt volledig beheerd op 1 platform. Door een eenvoudige integratie met diverse betaalkoppelingen zoals iDeal, Paypal, Creditcard etc. kunnen jouw bezoekers gemakkelijk op talloze manieren afrekenen.

Ontdek de mogelijkheden van een OpenCart webshop

Meer informatie? Dat kan! Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Hiervoor komen we graag bij je langs maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Samen bespreken we de wensen en eisen en vertellen we hoe je een succesvolle webshop kan starten. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?