Qennel

Een online review platform om klantervaringen te delen

Op Qennel vind je beoordelingen over dierenpensions voor en door dierenliefhebbers. Bezoekers geven op Qennel.nl beoordelingen over dierenpensions, hondenpensions, kattenpensions, dierenhotels, hondenopvang, kattenopvang, honden- en kattenhotels en meer. Bekijk het grootste online overzicht van dierenpensions, lees reviews, bekijk fotos en video's; zo vindt je snel de ideale vakantie voor je huisdier!

Qennel.nl is een onderdeel van We Are Konzept. De online review website met meer dan 1075+ dierenpensions wordt volledig in-house ontwikkeld door het team van We Are Konzept en is een bekend begrip bij veel dierenliefhebbers.

Details / kenmerken
  • Eenvoudig online reviews plaatsen
  • Uitgebreide zoek mogelijkheden en filters
  • Pensioninformatie kan eenvoudig worden beheerd via de 'Mijn pension' omgeving
  • Automatische notificatie e-mail bij nieuwe reviews
  • Direct reageren als pensionhouder op geplaatste reviews
Qennel

De vraag / situatie

Uit onderzoek bleek dat dierenliefhebbers op zoek waren naar een betrouwbaar online overzicht van dierenpensions in hun eigen regio. De huidige pension informatie die op het internet te vinden is, is vaak incompleet of verouderd en niet goed vindbaar. Ook miste huisdiereigenaren beoordelingen en goede foto's van pensions om zo zelf te kunnen bepalen naar welk dierenpension ze hun dier willen brengen, zodat hun dier óók heerlijke 'op vakantie' kan.

De oplossing

We Are Konzept bedacht een uniek platform om dierenliefhebbers en dierenpensionhouders met elkaar in contact te brengen. Besloten werd om alle dierenpensions in Nederland en Belgie te bundelen op één complete website. Bezoekers moeten eenvoudig kunnen zoeken naar dierenpensions in hun regio en snel de gewenste (contact)informatie vinden van een dierenpension. Het moet mogelijk worden om reviews te schrijven over dierenpensions zodat eerlijke klantervaringen ontstaan.

Dierenpensionhouders moeten gemakkelijk hun pagina kunnen actualiseren en kunnen voorzien van informatie, openingstijden, video's en foto's, dit alles via een veilig account omgeving. Daarnaast moet snel en eenvoudig gereageerd kunnen worden op nieuwe reviews. Om dierenpensions op te hoogte te brengen van nieuwe beoordelingen komt er een automatisch notificatie e-mail.

Het resultaat

Na maanden ontwikkelen en uitgebreid testen was de lancering daar van Qennel.nl; het online review platform voor dierenliefhebbers én dierenpensions. Meer dan 1075+ dierenpensions uit Nederland en België zijn toegevoegd om zo een compleet aanbod van dierenpensions aan bezoekers te kunnen aanbieden. 

Er kunnen (zonder dat een account hoeft te worden aangemaakt) beoordelingen en klantervaringen worden toegevoegd aan het dierenpension. Deze kunnen tevens voorzien worden van een 5 sterren-beoordeling. Zo zien andere bezoekers in één oogopslag visueel wat de score is van dit pension o.b.v. de geplaatste reviews. Door een uitgebreide zoekfunctie kan er eenvoudig worden gezocht op dierenpensions maar ook op locatie. Door middel van de afstand in km's word aangegeven hoe ver de pension van de ingegeven locatie ligt.

Dierenpension eigenaren kunnen via een eigen online portal (Mijn pension) hun dierenpension informatie up-to-date houden. Vele pensions hebben hun profiel al uitgebreid met foto's en openingstijden, en zelfs video's worden gemakkelijk toegevoegd.

  • Gegroeid tot de nummer 1 online dierenpension review website
  • Wordt gebruikt door meer dan 1075 dierenpensions
  • Enorme groei in bezoekersaantallen door online strategie en marketing
Heb jij ook een idee die je online wilt realiseren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen je verder in de online wereld.

Relevante projecten.