OpenCart verhuizen

Een frisse herstart voor jouw OpenCart webshop, volledig door ons verzorgd 

OpenCart verhuizen zonder zorgen.

Wellicht heb je al een OpenCart webshop maar ben je niet tevreden over de hosting daarvan. Of past het hostingpakket gewoon niet meer bij je bedrijf. Dan is het misschien tijd om je webshop te verhuizen. We Are Konzept biedt robuuste, volwaardige hosting voor jouw OpenCart webshop. Wij verhuizen je webshop graag. Dit doen wij door middel van migratie. Hierdoor behoudt je al je data en ben je tevens voorzien van een schone, up-to-date installatie van OpenCart.

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij bouwen, jij beheert. En dat met eenvoud.

OpenCart is eenvoudig in gebruik en daarbij ook erg overzichtelijk. Producten zijn gemakkelijk toe te voegen en je hebt duidelijk inzicht in alle bestellingen en voorraad. Je hele webshop wordt volledig beheerd op 1 platform. Door een eenvoudige integratie met diverse betaalkoppelingen zoals iDeal, Paypal, Creditcard etc. kunnen jouw bezoekers gemakkelijk op talloze manieren afrekenen.

Ontdek de mogelijkheden van een OpenCart webshop

Meer informatie? Dat kan! Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Hiervoor komen we graag bij je langs maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Samen bespreken we de wensen en eisen en vertellen we hoe je een succesvolle webshop kan starten. Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?