WordPress webshop

Een converterende en professionele WordPress webshop die met jouw bedrijf meegroeit

WordPress webshop door We Are Konzept.

We Are Konzept is een ervaren webdesignbureau dat gespecialiseerd is in het maken van resultaatgerichte websites, converterende webwinkels, online marketing en webapplicaties. Hiervoor gebruiken wij onder andere WooCommerce (WordPress). Vanuit ons kantoor in Nijmegen bouwen wij aan mooie online projecten.

Projecten waar wij trots op zijn.

Een systeem vol mogelijkheden

WooCommerce (WordPress) is open source: elke ontwikkelaar kan eraan werken. Hierdoor wordt het systeem continu verbeterd. Ook resulteert dit in vele beschikbare extensies. Denk hierbij aan uitgebreide klant reviews, integraties met verschillende betaalsystemen en verzendmethodes, verkorte check-out wat resulteert in een hogere conversie en ga zo maar door. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze webshop ontwikkelaars weten hier alles van!

WordPress webshop ontwikkelaars uit Nijmegen

Meer weten over opzetten van een webshop? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Hiervoor komen we graag bij je langs maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Samen bespreken we de wensen en eisen en vertellen we je hoe er een succesvolle webshop opgezet kan worden.

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?