Webwinkel op maat

Een converterende en professionele webwinkel die met jouw bedrijf meegroeit

Webwinkel op maat gemaakt door We Are Konzept.

We Are Konzept is een ervaren webdesignbureau dat gespecialiseerd is in het maken van resultaatgerichte websites, converterende webwinkels, online marketing en webapplicaties. Hiervoor gebruiken wij onder andere OpenCart en Magento. Vanuit ons kantoor in Nijmegen bouwen wij aan mooie online projecten.

Projecten waar wij trots op zijn.

Een systeem vol mogelijkheden

De systemen waarmee wij werken zijn allemaal open source, wat betekent dat iedere ontwikkelaar er mee kan werken. Hierdoor kunnen er continu verbeteringen in het systeem worden aangebracht in combinatie met meerdere extensies. Denk hierbij aan uitgebreide klant reviews, integraties met verschillende betaalsystemen en verzendmethodes, verkorte check-out wat resulteert in een hogere conversie en ga zo maar door. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze webwinkel ontwikkelaars weten hier alles van!

Webwinkel op maat gemaakt in Nijmegen

Meer weten over opzetten van een webwinkel? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Hiervoor komen we graag bij je langs maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Samen bespreken we de wensen en eisen en vertellen we je hoe er een succesvolle webshop opgezet kan worden.

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?