Website laten bouwen

Jouw online project gebouwd door onze ontwikkelaars uit Nijmegen

Website laten bouwen door We Are Konzept.

We Are Konzept is een ervaren webdesignbureau dat gespecialiseerd is in het maken van resultaatgerichte website, converterende webwinkels, webapplicaties en online marketing. Gebouwd met onder andere WordPress en PyroCMS. Vanuit ons kantoor in Nijmegen bouwen onze ontwikkelaars aan mooie online projecten.

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij bouwen, jij beheert. Met gemak.

Onze websites zijn gemakkelijk in gebruik. Hierdoor kan jij je volledig focussen op je content en dit zelf op eenvoudige wijze beheren. Daarnaast zorgen wij er standaard voor dat je website responsive is zodat deze goed leesbaar blijft op verschillende type apparaten, zoals smartphones en tablets. Ook zijn er tal van uitbreidingen mogelijk. Omdat het gebruikte CMS een open source systeem is, wordt het actief doorontwikkeld en zijn er een hele hoop extra plug-ins wat zorgt voor een veelzijdige website.

Website laten bouwen in Nijmegen

Benieuwd wat ons team van internet professionals voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op voor een kennismakingsgesprek. We komen graag naar je toe maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen.

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?