Magento website

Met Magento beschik je over een volwaardig webshop systeem dat met jouw bedrijf meegroeit

Magento website bouwers uit Nijmegen.

Met een Magento webshop ben je gegarandeerd van een volwaardige, robuuste webshop die met jouw bedrijf meegroeit. Magento webshops zijn SEO vriendelijk, bieden ondersteuning voor meerdere talen en valuta, geven inzicht in duidelijke verkoopstatistieken en door goede integratie met externe diensten/plug-ins zijn de mogelijkheden eindeloos. De Magento bouwers van We Are Konzept uit Nijmegen helpen je graag met het opzetten van een succesvolle webshop.

Projecten waar wij trots op zijn.

Een veelzijdig systeem met talloze extensies

Magento is een open source systeem: wat betekent dat elke ontwikkelaar eraan kan werken. Hierdoor wordt het systeem zelf continue verbeterd. Ook resulteert dit in vele beschikbare extensies. Denk hierbij aan uitgebreide klant reviews, integraties met verschillende betaalsystemen en verzendmethodes, verkorte check-out wat resulteert in een hogere conversie en ga zo maar door. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze Magento specialisten weten hier alles van!

Ontdek de mogelijkheden van een Magento webshop

Meer weten over het opzetten van een Magento webshop? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Hiervoor komen we graag bij je langs maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Samen bespreken we de wensen en eisen en vertellen we hoe je een succesvolle webshop kan starten. 

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?