Magento verhuizen

Een frisse herstart voor jouw Magento webshop volledig door ons verzorgd

Magento verhuizen zonder zorgen.

Misschien heb je al een Magento webshop maar ben je niet tevreden over de hosting daarvan. Of past het hosting pakket gewoon niet meer bij je bedrijf. Dan is het misschien tijd om je webshop te verhuizen. We Are Konzept biedt robuuste, volwaardige hosting voor jouw Magento webshop. Wij verhuizen je webshop graag. Dit doen wij door middel van migratie. Hierdoor behoudt je al je data en ben je tevens voorzien van een schone, up-to-date installatie van Magento.

Projecten waar wij trots op zijn.

Een veelzijdig systeem met talloze extensies

Magento is een open source systeem: wat betekent dat elke ontwikkelaar eraan kan werken. Hierdoor wordt het systeem zelf continue verbeterd. Ook resulteert dit in vele beschikbare extensies. Denk hierbij aan uitgebreide klant reviews, integraties met verschillende betaalsystemen en verzendmethodes, verkorte check-out wat resulteert in een hogere conversie en ga zo maar door. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Onze Magento specialisten weten hier alles van!

Ontdek de mogelijkheden van een Magento webshop

Meer weten over het opzetten van een Magento webshop? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Aan de hand van een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden. Hiervoor komen we graag bij je langs maar je bent natuurlijk ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen. Samen bespreken we de wensen en eisen en vertellen we hoe je een succesvolle webshop kan starten.

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?