PyroCMS internetbureau

Jouw online project met succes door ons gebouwd in PyroCMS

PyroCMS internetbureau We Are Konzept.

We Are Konzept is een ervaren PyroCMS internetbureau gespecialiseerd in resultaatgerichte websites , converterende webwinkels, online marketing en complete webapplicaties. Vanuit ons kantoor in Nijmegen bouwen onze WordPress specialisten aan mooie online projecten.

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij bouwen, jij beheert. Met gemak.

PyroCMS websites zijn gemakkelijk in gebruik. Hierdoor kan jij je volledig focussen op je content en dit zelf op eenvoudige wijze beheren. Daarnaast zorgen wij er standaard voor dat je website responsive is zodat deze goed leesbaar blijft op verschillende type apparaten, zoals smartphones en tablets. Ook zijn er tal van uitbreidingen mogelijk. Omdat WordPress een open source systeem is, wordt het actief doorontwikkeld en zijn er een hele hoop extra plug-ins die gebruikt kunnen worden, dit zorgt voor een veelzijdige website.

PyroCMS specialisten uit Nijmegen

Benieuwd wat ons team van internet professionals voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op voor een kennismakingsgesprek. We komen graag naar je toe maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor in Nijmegen

024 - 377 37 31

Bel ons gerust! We zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 - 17:00 uur.

Meer informatie?